Nosaltres

Idilium. Qui som

Idilium és una empresa jove amb objectiu emprenedor i voluntat de donar un servei de qualitat a un bon preu. Vam començar a treballar a l’abril del 2014 amb Idilium Serveis, pensant inicialment amb fer càterings i esdeveniments com casaments i celebracions diverses. També fèiem un menú diari a domicili, amb poc personal i un espai molt modest però treballant amb  productes de proximitat, molts d’ells de procedència ecològica, des de l’inici.

La primera feina important, i de més responsabilitat, ens arriba a l’agost del mateix any, per servir els dinars de la Fundació Estany, durant el període de vacances, activitat que seguim realitzant.

L’empresa creix i hem de buscar un espai amb millors condicions. Ens traslladem a l’Alberg de Banyoles, des d’on, poc després comencem a fer els dinars de l’escola bressol municipal de Banyoles i la de Camós (Balca i Baldufes).

Les comandes de  menús diaris a domicili van augmentant i ens plantegem obrir el restaurant del mateix alberg, a fi d’arribar a més gent.  L’etapa a l’Alberg ens permet arribar a aquesta gent però també se’ns fa petit l’espai i, a l’abril d’aquest any,  ens tornem a traslladar a l’antiga Fonda Comas obrint-la com a Fonda Banyoles

Avui, hem dividit l’empresa en tres àrees diferents: Idilium Serveis (càtering i esdeveniments) Idilium cuinats (menjar per emportar i col·lectivitats) i Idilium restaurant (amb la Fonda Banyoles). Utilitzem la cuina de la Fonda com a cuina central de les tres activitats. En el mateix edifici, ens hi podeu trobar també al despatx.

La nostra cuina es caracteritza, sobretot per cuina de temporada, amb producte de proximitat i amb producte ecològic, sempre que en tenim la possibilitat.

 

Comptem amb una nutricionista que elabora els menús, equilibrats nutricionalment, i entre tots busquem la millor manera de donar al consumidor plats atractius i molt variats.